CASE

Nyfiken på våra case? Här finner du ett axplock från våra uppdrag.

 

Västerbottensost®

Annonser

V%C3%A4sterbottensost_annons_Brandecho_e
Västerbottensost Brandecho Vitt vin Ost Annons
V%C3%A4sterbottensost_annons_Brandecho_1
Västerbottensost_Brandecho_annons_skivad
Västerbottensost Brandecho Elle Mat Vin

TV

Dagligvaruhandeln

Restaurang & storkök

Export

 

Grythyttan Stålmöber

Grythyttan Stålmöbler har satt Sverige i gungning med hållbara och tidlösa utemöbler sedan år 1930. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete, största noggrannhet och precision där smederna med varsam hand ser till att Grythyttan Stålmöblers arv och historia lever vidare. Möblerna håller just därför i generationer och blir till en naturlig samlingsplats för en lugn och fin stund, för härliga måltider och familjefester - en plats där historier och minnen skapas helt enkelt. Vi på BrandEcho tog tillsammans med inredaren och stylisten Daniella Witte fram konceptet ”Där minnen skapas”, vilket inledningsvis resulterade i varumärkesbyggande filmer för sociala medier och TV4Play samt strategi, framtagning av content och publicering på sociala medier.

Sociala medier

 
Brick_Mockup_BusinessC.jpg

Hösten 2019 samlades ett trevligt gäng advokater med tomma anteckningsblock i Brandechos konferensrum och berättade att de äntligen hade tagit steget, de hade påbörjat sin stora dröm - att starta sin egna advokatbyrå! Men hur skulle de gå tillväga nu?

 

Med hjälp av gemensamma workshops, avstämningar och omvärldsbevakningar resulterade arbetet i ett namn med logotyp, en komplett grafisk profil till print såsom visitkort, brevpapper och kuvert. Inför lansering sattes en grund för Brick Advokat med en total digital närvaro som stod redo. Hemsida och sociala medier i form av LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram stod redo för överlämning - allt för att Brick Advokat vid öppning skulle vara startklara för att köra igång.

Brick_logo_neg.png